Hleb

Beskvasni hled

HLEB BEZ KVASCA JE , ZA SAD, JEDINA FORMA HLEBA KOJA JE PREPORUČLJIVA U ISHRANI

Testo od kvasca buja i raste , tako i naše telo reaguje kad unesemo kvasac.
Takođe, kvasac se teško vari, što dodatno usporava naš metabolizam i čini da se osećamo umorno, usporeno i tromo.

ZATO SMO ZA VAS NAPRAVILI NEKOLIKO VRSTA BESKVASNOG HLEBA

Hleb raženi

Raženi hleb je napravljen od kombinacije rašenog i integralnog pšeničnog brašna. Raženo brašno  možemo nazvati „odžačarom za zdravlje” jer temeljno čisti creva i ima mineralni sastav koji reguliše nivo triglicerida i holesterola u krvi. Najviše sadrži fosfora, magnezijuma, silicijuma, kalijuma, mangana, kalcijuma, gvožđa i fluora.

Hleb heljdin

Heljdin hleb je napravljen od kombinacije heljdinog i pšeničnog integralnog brašna.Heljdino brašno sadrži  visok udeo dijetalnih vlakana, dobro izbalansiran odnos aminokiselina, 4 vrste vitamina B i posebno visok udeo minerala magnezijuma, mangana i fosfora. Takođe sadrži i jako nizak procenat masti. Dovoljno ju je uvesti u svoju svakodnevnu ishranu da biste osvežili i pročistili organizam.

Hleb ovseni

Ovseni hleb je napravljen od kombinacije ovsenog i pšeničnog integralnog brašna. Ovseno brašno  je bogato vitaminima i mineralima, naročito gvožđem. Daje dugotrajan osećaj sitosti, a rastvorljiva biljna vlakna, kojih ima u zrnu ovsa, povoljno utiču na održavanje optimalne telesne težine, sniženje holesterola i šećera u krvi.