Heaven Almond i Heaven Nugat

Bio Kutak - Biokutak proizvodi - Heaven Almond i Heaven Nugat

Uživajte u ekskluzivnom doživljaju ukusa sa našim novim proizvodom Heaven Almond i Heaven Nugat. Royal krupne urme su pažljivo punjene sa dva neodoljiva i podjednako zdrava punjenja. Ove posne urme predstavljaju savršen spoj luksuza, tradicije i modernog zdravog načina ishrane.

Prvi punjenje Heaven Almond kombinuje bogatstvo putera od badema sa sočnim suvim jagodama, pružajući jedinstvenu harmoniju ukusa i tekstura. Drugo punjenje , Heaven Nugat, sjedinjuje kremasti puter od lesnika sa suvim smokvama, stvarajući neodoljivu kombinaciju slatkog i orašastog ukusa. Obe varijante su pažljivo obavijene visokokvalitetnom čokoladom sa visokim udelom kakaoa.

Naša posebna formula čini ove urme ne samo ukusnim, već i zdravim poslasticama. One su bez aditiva i pripremljene sa pažnjom kako biste dobili najkvalitetniji proizvod na tržištu. Meke su, posne i bogate nutrijentima.

Pakujemo ih na dva načina kako bismo vam omogućili da izaberete onu koja vam najviše odgovara – 90g ili veliko rinfuzno pakovanje od 900g.

Osetite kraljevski doživljaj u svakom zalogaju sa našim Heaven Almond i Nugat, punjenim Royal krupnim urmama – pravi izbor za ljubitelje kvalitetnih poslastica sa prefinjenim ukusom.