O nama

Bio Kutak - O nama

Bio Kutak

Mi smo porodična firma.

Bavimo se proizvodnjom integralnog keksa, muslija i beskvasnog hleba.

Pored proizvodnog dela u okviru firme Bio Kutak posluju i dve maloprodaje u Rumi i Sremskoj Mitrovici.

U našim počecima nismo ni pomišljali da ćemo imati ovako široku paletu proizvoda  i prodajnu mrežu razgranatu širom Srbije.

.

Počelo je 2005-e godine otvaranjem prodavnice zdrave hrane u Rumi. Mama i ja obožavale smo zdravo da se hranimo , uživale u isprobavanju raznih jela, koristile zdrave recepte, edukovale se i to prenosile kupcima. Osetio se naš entuzijazam, spremnost da pomognemo, posavetujemo i posao je išao odlično. Toliko da je naredne godine otvorena još jedna prodavnica u Sremskoj Mitrovici.

Slušajući želje, potrebe, pitanja naših kupaca došli smo na ideju da počnemo sa svojom proizvodnjom. Prvi proizvodi koji su nastali su vanilice i šapice ,jer je kupcima nedostajao taj “kao nekad” ukus. Recept za njih je zaista starinski, vrlo je malo modifikovan i koristi se u porodici moje mame decenijama.

Nakon njih su izašli kreker 4 zrna i Heljda štapići. Oslušnuli smo potrebu za keksom jednostavnog sastava a ukusnog koji mogu poneti za brzu užinu na poslu, školi…

Nakon toga sve je išlo lakše.  Najteži koraci zadobijanja poverenja kupaca su za nama. Danas nam je to jedan od najvažnijih zadataka… Da razgovaramo sa ljudima koji vole naše proizvode, zanimaju nas njihovo mišljenje, želje, ukusi, očekivanja. Zato dragi ljudi, hvala vam svima. Hvala na svakoj pohvali – to nam je vetar u leđa i na svakoj kritici jer nas tera da budemo bolji.