Obaveštenje o pravima i obavezama potrošača

Bio Kutak - Obaveštenje o pravima i obavezama potrošača

Obaveštenje o pravima i obavezama potrošača

Poštovani kupci,

Dobrodošli na Biokutak, vašu omiljenu destinaciju za prirodne i organske proizvode. Želimo da vam pružimo najbolje iskustvo kupovine, te vas ovim putem obaveštavamo o vašim pravima i obavezama kao potrošača.

Prava potrošača:

 1. Pravo na informacije: Imate pravo da budete informisani o svim bitnim karakteristikama proizvoda koje kupujete, uključujući sastojke, rok trajanja, način upotrebe i poreklo.
 2. Pravo na bezbednost: Svi naši proizvodi su pažljivo odabrani i provereni kako bi zadovoljili najviše standarde bezbednosti i kvaliteta.
 3. Pravo na povraćaj i zamenu: Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, imate pravo da ga vratite ili zamenite u roku od 14 dana od dana kupovine, uz priložen račun i u originalnom pakovanju.
 4. Pravo na reklamaciju: U slučaju da primetite bilo kakav nedostatak ili nepravilnost na proizvodu, imate pravo da podnesete reklamaciju. Reklamacije možete poslati putem :
  Telefon : +381 22 431 475
  Email : biokutak.ru@gmail.com

Obaveze potrošača:

 1. Čuvanje računa: Molimo vas da čuvate račun kao dokaz o kupovini, jer je on neophodan za ostvarivanje prava na povraćaj, zamenu ili reklamaciju proizvoda.
 2. Poštovanje uputstava za upotrebu: Da biste osigurali bezbednost i efikasnost naših proizvoda, molimo vas da se pridržavate uputstava za upotrebu navedenih na ambalaži.
 3. Odgovorno korišćenje proizvoda: Naši proizvodi su namenjeni za ličnu upotrebu i potrebno ih je koristiti u skladu sa predviđenom namenom.
 4. Kontaktiranje službe za korisnike: Ukoliko imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili probleme, molimo vas da kontaktirate našu službu za korisnike. Trudimo se da odgovorimo na sve vaše zahteve u najkraćem mogućem roku.

Hvala vam što ste izabrali Biokutak.

Verujemo da ćete uživati u našim proizvodima i da će vam oni pomoći da živite zdravije i srećnije. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu i stalno radimo na poboljšanju naših usluga kako bismo ispunili vaša očekivanja.

Srdačno, Biokutak Tim